Головна TV

Запечені косички з сиром та базиліком від Ектора

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя кулінарного реаліті «МастерШеф»-12 на СТБ Ектор Хіменес-Браво показав в соцмережі, як приготувати апетитні сирні косички.

Інгредієнти:

Для тіста:

500 грамів борошна;
1 ст.л. сухих дріжджів або 25 грамів свіжих;
2 столові ложки цукру;
240 мл теплого молока;
2 яйця;
1 ч.л. солі.

Для начинки:

120 грамів вершкового масла;
букет з базиліку;
2 зубчики часнику;
2 грами солі;
150 грамів твердого сиру (у мене пармезан).

Спосіб приготування:

Змішати інгредієнти для тіста та вимішувати на середньому режимі 14 хвилин. Тісто має бути липким. Після вимішування накрити плівкою та залишити у теплому місці на 1,5 години.
Дістати тісто, розділити на 3 частини і кожну частину окремо розкатати.

Для начинки перебити все у блендері і нанести тонким шаром на тісто, зверху посипати сиром. Скручуємо шарики, як на відео. Змащуємо зверху яйцем. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.

Смачного!

Відеоhttps://www.instagram.com/reel/Cu91tCOqwyA/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==