Головна TV

Запечений багет із сирно-грибною начинкою від кулінара Чаби Бакоша

Постійний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім”, кулінар Чаба Бакош знає, як приготувати на сніданок щось особливе, не витративши при цьому багато часу. Цього ранку кухар пропонує запекти багет із сирно-грибною начинкою, який смакуватиме всім!

Вам знадобляться:

Багет – 1 шт.

Сир твердий – 200 г

Печериці – 200 г

Гливи – 200 г

Масло вершкове – 30 г

Цибуля порей – 1 шт.

Сіль

Перець

Оливкова олія

Приготування:

Нарізати гриби дрібним кубиком.

Цибулю порей нарізати кільцями, припустити на розігрітій пательні з додаванням вершкового масла. Додати гриби, посолити, поперчити і довести до готовності.

Сир натерти на дрібній терці.

В багеті зробити два надрізи по довжині та вибрати серединку – зробити човник.

Викласти багет на деко, застелене пергаментом, начинити хліб грибами, скропити оливковою олією і посипати сиром. Запікати у духовці  протягом 10-15 хв. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.