Головна Рецепти

Запечений овочевий мафін-омлет: рецепт оригінального сніданку від кулінара Чаби Бакоша

У програмі “Ранок Вдома”, яка виходить щодня о 7:30 на телеканалі “Дім”, кулінар Чаба Бакош приготував омлет по-особливому. Кухар обʼєднав дві страви в одну і зробив овочеві мафіни з омлету. Записуйте рецепт та повторюйте страву на своїй кухні.

Інгредієнти:

Яйце – 4 шт.

Цибуля порей – 1 шт.

Цукіні – 1 шт.

Болгарський перець – 1-2 шт.

Помідори чері – 8 шт.

Часник – 1 зубчик

Пармезан тертий – 50 г

Вершки – 60 мл

Борошно – 2-3 ст.л.

Олія оливкова

Масло вершкове – 40 г

Мікрогрін або інша зелень

Сіль

Перець

Приготування:

Цибулю порей, часник, болгарський перець та цукіні нарізати дрібними кубиками. Припустити овочі на пательні із додаванням вершкового масла та олії.

Яйця збити з вершками, додати борошно, посолити і поперчити.

Викласти овочі у форми для мафінів і залити омлетом. Зверху покласти половинки чері.

Запікати у духовці за температури 180 градусів до готовності.

Готовий омлет-мафін притрусити тертим пармезаном та прикрасити мікрогріном. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з  07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.