У програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським, постійний кулінарний експерт Чаба Бакош приготував запечений паштет.
Для цієї страви знадобиться мінімум часу та звичайні інгредієнти, а принесе вона неабияке задоволення! Записуйте рецепт та повторюйте його на своїй кухні.
Для приготування паштету за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:
Печінка куряча – 700 г
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Вершки – 150 г
Масло вершкове – 100 г
Яйця – 2 шт.
Чебрець
Сіль
Перець
Коріандр
Майоран
Багет
Томати чері
Цибулю і часник подрібнити, моркву натерти на великій тертці, припустити овочі на пательні. Викласти печінку і підсмажити. Додати приправи за смаком і влити вершки. Ретельно перемішати і довести до готовності.
Перекласти все з пательні у блендер, додати масло та яйця. Збити до однорідної маси.
Викласти паштет у форму для запікання, зверху додати гілочки чебрецю. Відправити страву у розігріту до 180 градусів духовку. Запікати до готовності.
Подавати паштет з багетом та помідорами чері. Смачного!