Зробити початок дня ще приємнішим і кращим допоможе ароматна випічка за рецептом кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” Чаби Бакоша.
Разом із ведучими каналу “Дім” Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським він
приготував неймовірний завиванець з маком і вишнею. Зберігайте рецепт і
спробуйте відтворити його на власній кухні.
Інгредієнти:
Тісто листкове – 1 уп.
Яйця – 2 шт.
Мак – 200 г
Вишня заморожена – 150 г
Апельсин – 1 шт.
Масло вершкове – 60 г
Цукрова пудра
Ваніль
Цукор
Крохмаль
Спосіб приготування:
Відділити жовтки від білків. Збити білок із цукровою пудрою.
Мак подрібнити на кавомолці, змішати його з цедрою апельсина і цукром. Ввести збиті білки та ретельно перемішати начинку.
Вишню розморозити, додати цукор і дати постояти, щоб зійшла зайва волога. Додати крохмаль і перемішати.
Масло розтопити у сотейнику.
Розкачати тісто, змастити його маслом, викласти на один бік начинку та додати вишні.
Загорнути рулет і змастити його яєчним жовтком.
Запікати завиванець у розігрітій духовці при температурі 180 градусів до готовності.
При подачі посипати цукровою пудрою. Смачного!