Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош пропонує почати день зі смачного та яскравого сніданку. Дивіться рецепт і готуйте зелені млинці на власній кухні.
Інгредієнти:
Для млинців:
Молоко – 600-700 мл
Шпинат – 200 г
Борошно – 250 г
Яйця – 4 шт.
Вода
Масло вершкове – 70 г
Сіль
Цукор
Сода
Для начинки:
Сир рікота – 300 г
Шпинат – 200 г
Часник
Вершкове масло
Кедрові горіхи – жменя
Сіль
Перець
Спосіб приготування:
У блендері збити шпинат з молоком. Змішати з яйцями, борошном, дрібкою солі, цукру і содою. Збити тісто міксером до однорідної маси. Додати розтоплене масло і трохи води за потреби.
Смажити млинці на розігрітій пательні.
Іншу частину шпинату нарізати і припустити на вершковому маслі. Додати часник, сіль і чорний мелений перець. Змішати шпинат із сиром.
Загорнути сирну начинку в млинці. Подавати, прикрасивши кедровими горішками та свіжим шпинатом. Смачного!